Cumhuriyet coşkusu Urla’da

Cumhuriyet coşkusu Urla’da

Cumhuriyet Bayramı'nın 101'inci yılı İzmir'de coşkuyla kutlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “Cumhuriyet Her Yerde” sloganıyla çevre yerleşimlerde organize ettiği etkinlikler Urla Zeytinler Mahallesi'ndeki buluşmayla devam etti. Yurttaşlar düzenlenen programda Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin dört bir yanında organize ettiği “Cumhuriyet Her Yerde” etkinliklerinin dördüncü durağı Urla oldu. Zeytinler Mahallesi'ndeki program büyük ilgi gördü. Konser ve Germiyan Köy Tiyatrosu'nun oyunu ile renklenen etkinlikte Urlalılar keyifli anlar yaşadı. Çocuklar ise bayramın tadını en çok çıkaranlar arasında yer aldı. Urlalı çocuklar VR gözlük deneyimi ile heyecanlı anlar yaşarken, düzenlenen atölyelere katılarak eğlendi.

“Çok mutluyuz”

Kutlamaya katılan Yıldız Yerli, “Çok güzel bir etkinlik. Cumhuriyet Bayramımızı kutladım. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz” dedi. Yaşar Başaran da Kayseri’den İzmir’e geldiğini belirterek, “Urla’ya bu programı izlemek için özellikle geldim. Çocuklarımızın, torunlarımın Atatürk sevgisi ile yetişmesini istiyorum. Harika bir organizasyon” diye konuştu. Mine Delibalta da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Cumhuriyet coşkusu kentin her yerinde. Böyle güzel anlar yaşattığınız için çok mutluyum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN