Çorum’da 'geçmiş olsun' dedi, kurşun yağdırdı

Çorum’da 'geçmiş olsun' dedi, kurşun yağdırdı

Cezaevinden tahliye olan bir kişi, husumetlisi tarafından "geçmiş olsun" denilerek vuruldu.

Çorum'da şok edici bir olay yaşandı. Cezaevinden yeni tahliye olan bir kişi, kendisine "geçmiş olsun" dilekleri iletecek kadar samimi bir yaklaşımda bulunan husumetlisi tarafından ayağından vuruldu. Olay, kentin merkezinde meydana geldi ve çevredeki vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Yaralı, hemen hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayın detayları ve motive olan nedenler araştırılıyor.

Çorum’da cezaevinden yeni tahliye olan şahıs, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten husumetlisi tarafından ayağından vurdu. Olay, Kunduzhan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cezaevinden yeni tahliye olan S.O, arkadaşlarıyla birlikte kuş besledikleri barakada otururken yanlarına gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

SALDIRGAN İÇİN YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen şahsın, S.O.'ya geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra ateş ettiği öğrenildi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık görevlileri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan S.O., ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olayın ardından kayıplara karışan saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN