Çocuklar sebze halinde çalışıyordu... Ölen ve öldüren 15 yaşında!

Çocuklar sebze halinde çalışıyordu... Ölen ve öldüren 15 yaşında!

Burdur'da sebze halinde çalışan ve tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanan 15 yaşındaki çocuk işçi öldü. Olay yerinden kaçan 15 yaşındaki S.E.'nin göl mevkiinde jandarma ekiplerince yakalandığı belirtildi.

İSİG Meclisi'nin çocuk işçi ölümleri raporuna göre son bir yılda en az 66 çocuk iş cinayetinde öldü. Çocuk işçi ölümlerinde başı yine tarım ve orman işkolu çekti. 24 çocuğun öldüğü tarım-orman işkolu, yüzde 36 ile ilk sırada yer almıştı.

Bu kez de Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı sebze halinde çalışan her ikisi de 15 yaşındaki yabancı uyruklu iki kuzen önce tartıştı sonra da biri diğerini bıçaklayarak öldürdü.

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt Beldesi'ndeki sebze halinde çalışan her ikisi de 15 yaşındaki yabancı uyruklu iki kuzen arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.E kuzeni Muhammed E'yi bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Çavdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammed E. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaçan S.E. ise göl mevkiinde jandarma ekiplerince yakalandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN