Çocuklar okula çantası boş gitmeyecek! İBB desteği kesintisiz devam ediyor: Başvuranların çocuklarına bedava veriliyor

Çocuklar okula çantası boş gitmeyecek! İBB desteği kesintisiz devam ediyor: Başvuranların çocuklarına bedava veriliyor

İstanbul’da çocuklar okula çantası boş gitmeyecek! İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteklerini hız kesmeden sürdürüyor. İmamoğlu söz vermişti, başvuran ailelere dağıtılıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla başladığı desteklerini sunmaya devam ediyor. Peş peşe duyurulan desteklerden biri de Halk Süt desteği. Sofrasına süt gelmeyen çocuk kalmasın diyerek başladı, her ay litrelerce süt dağıtılıyor.

Halk Süt - Ekrem İMAMOĞLU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), çocukların sağlıklı beslenmesi ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı projeleri kesintisiz olarak sürdürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Sofrasına süt gelmeyen çocuk kalmayacak" sözünü tutarak, Halk Süt projesini aralıksız devam ettiriyor. Bugüne kadar 32 milyon litre Halk Süt dağıtan İBB, çocukların temel beslenme ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Tek çocuğu olan ailelere ayda 8 litre, birden fazla çocuğu olan ailelere ise 16 litre süt dağıtılıyor.

HALK SÜT PROJESİYLE SOFRASINA SÜT GELMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK

Ekrem İmamoğlu, projenin önemine vurgu yaparak, "Sofrasına süt gelmeyen çocuk kalmayacak demiştik. Bugüne kadar 32 milyon litre Halk Süt dağıttık," dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN