Çiftçiye köstek olmayın, destek olun!

Çiftçiye köstek olmayın, destek olun!

Başkan Yalım Çirlftçilere Destek Olmak İçin Her Şeyi Yapacaklarını Söyledi

Uşaklı çiftçiler artan maliyetleri ve mazot fiyatlarını protesto etmek amacıyla bugün büyük bir eylem düzenledi. Yüzlerce çiftçinin ve traktörün yer aldığı ‘’Büyük Çiftçi Buluşması’’ kapsamında konuşan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, çiftçiye kırmızı mazot verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

GELİN KIRMIZI MAZOT VERELİM

Çiftçilerin eylemine destek veren ve yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Yalım, iktidara seslenerek tarım politikalarını eleştirdi. ‘’Çiftçiye köstek olmayın, destek olun" diyen Yalım, "3 dönem boyunca Milletvekilliği sürecimde 30 defa değil belki 130 defa dile getirdim. Kırmızı Mazot çiftçiye verilmediği müddetçe bu memlekette hububat yetişmez. Gelin çiftçilerimize kırmızı mazot verelim. Çiftçi traktörünün deposunu dolduramıyor, ne tarlasını ekebiliyor ne ürün kaldırabiliyor. Gelin çiftçiye ve çiftçinin kullandığı motorine destek verin. Böylelikle tüm Türkiye’deki çiftçilerimiz bütün arazileri ekip biçebilsin’’ diye konuştu.

UŞAK BELEDİYESİ OLARAK ÜCRETSİZ İLAÇLAMA YAPACAĞIZ

Başkan Yalım, ‘’Çiftçimize bir nebze olsun destek olmak için muhtarlarımızın öncülüğünde köylerde bulunan tüm arazilerin ilaçlamasını Uşak Belediyesi olarak ücretsiz yapacağız. Ben ve ekip arkadaşlarım çiftçilerimizin daima yanındayız. Çiftçi üretmezse Amir, Memur, Doktor, Öğretmen, Hemşire aç kalır. O yüzden çiftçiye destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN