Cennet Mahallesi durağı kullanıma açıldı

Cennet Mahallesi durağı kullanıma açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin metrobüs hattında başlattığı "Beyaz Yol" çalışmaları kapsamında geçici olarak kapatılan Cennet Mahallesi Durağı, 3 gün süren çalışmanın ardından yeniden kullanıma açıldı. Ancak, çalışmaların devam etmesi nedeniyle D-100 karayolunda araç yoğunluğu yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) metrobüs hattında başlattığı "Beyaz Yol" çalışmaları kapsamında, Avcılar'daki İBB Sosyal Tesisleri ile Yenibosna durakları arasında önemli iyileştirmeler yapılıyor.

Bu çalışmalar kapsamında 23 Ağustos'tan itibaren geçici olarak kullanıma kapatılan Cennet Mahallesi Durağı, 3 gün süren çalışmaların ardından saat 06.00'da yeniden hizmete girdi.

Vatandaşlar, durağın yeniden açılmasıyla birlikte metrobüs seferlerini daha rahat kullanmaya başladı. Ancak, çalışmaların devam etmesi nedeniyle D-100 karayolunda özellikle sabah saatlerinde yoğunluk yaşanıyor. İBB yetkilileri, sürücüleri dikkatli olmaya ve toplu taşımayı tercih etmeye davet ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN