Cadde ortasında güpegündüz hırsızlık: Camı kırdı, telefonları çaldı, bıçakla tehditler savurdu

Cadde ortasında güpegündüz hırsızlık: Camı kırdı, telefonları çaldı, bıçakla tehditler savurdu

Muş'ta hırsızın rahatlığı pes dedirtti. Kent merkezinde gündüz vakti bir iş yerinin camını taşla kıran şahıs, birkaç tane telefon çaldı. Ardından elindeki bıçağı sallayıp tehditler savurarak giden şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Muş'ta kent merkezinde dün saat 18.00 sıralarında Kültür Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde hırsızlık olayı yaşandı. Kimliği henüz öğrenilemeyen bir şahıs, kapalı olan bir dükkanın camını taşla kırdı ve vitrindeki telefonlardan birkaç tanesini aldı.

Daha sonra elindeki bıçağı savuran şahıs, ortalığa tehditler savurarak ilerledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Hırsız, ekiplerin çalışmasıyla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın ardından camı kırılan ve telefonları alınan esnaf, güvenlik kamera görüntülerinin kayıtlarını polis ekiplerine vererek şikayette bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN