Büyükşehir’de Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Büyükşehir’de Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 101’nci yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde de tören düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 101’nci yıl dönümü kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni’ne katıldı. Antalya Valisi Hulusi Şahin ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Başkan Muhittin Böcek, törenin ardından vatandaşlarla sohbet etti.

BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Büyükşehir Hizmet Binası Atatürk Anıtı önünde tören düzenledi. Törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, zabıta ve güvenlik personeli katıldı. Törende, Genel Sekreter Tuncer, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra tören sona erdi. Tören sırasında Büyükşehir Belediyesi’nin önünden geçen vatandaşlar da saygı duruşunda bulunarak, törene eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN