Bozüyük'te Anadolu Lisesi öğrencilerine yangın eğitimi

Bozüyük'te Anadolu Lisesi öğrencilerine yangın eğitimi

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli personel tarafından Bozüyük Borsa İstanbul Anadolu Lisesi (İMKB) öğrencilerine uygulamalı yangın eğitimi verildi.

Okul bahçesinde yapılan yangın eğitimine okul öğrencileri ile öğretmenler katıldı. Eğitim çalışmasında öğrencilere yangına karşı alınacak önlemler, yangın çeşitleri ve olası yangın durumunda neler yapılması gerektiği gibi bilgilerin yanı sıra yangın tüpü ve nasıl kullanılması gerektiği anlatılarak kullanımı uygulamalı olarak gösterildi. Yangın eğitiminin sonunda öğrenciler de yangın tüpünü bizzat kendileri kullanarak yangın söndürme tatbikatı yaptı. Eğitim çalışmasında öğrencilere ayrıca deprem anında neler yapılması gerektiği anlatılarak, deprem anında hayat kurtaran ‘Çök-Kapan-Tutun’ hareketi ile tahliye bilgileri verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN