Bir asılsız sipariş olayı daha: 25 motokurye aynı adrese yemek götürdü

Bir asılsız sipariş olayı da Bursa'da yaşandı. Sanal oyunda iletişim bilgileri ele geçirilen A.O.'nun (18) adına 25 restorandan aynı adrese yemek siparişi verildi. Mağdur döner salonu işletmecisi Ahmet Göçtürk, "Zaten maliyetlerin yüksek olmasından dolayı zor şartlar altında hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu durumu şaka olarak gören şahıs bizi ne kadar zarara soktuğunun farkında değil." derken A.O. ve babası bilgilerini ele geçiren kişiden şikayetçi oldu.

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki bir eve birbirine yakın saatlerde ilçedeki çeşitli fast food işletmeleri ve restoranlardan yemek siparişi verildi. Teslimata çıkan 25 motokurye adrese gidince şoke oldu.

SANAL OYUNDAN BİLGİLERİ ELE GEÇİRİLDİ

Kapıyı açan olmayınca kendisine telefonla ulaşılan A.O. (18) yemek siparişi vermediği ve kendi adına bunu başka birilerinin yaptığını söyledi.

Sanal oyundan adres ve telefon bilgilerinin ele geçirilmesi sonucu kendi adına asılsız ihbar ve siparişlerde bulunulan A.O'nun, babasıyla Karacabey Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

Evin bulunduğu sokağa birkaç dakika arayla gelen kuryelerin cep telefonuyla çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

'BİZİ NE KADAR ZARARA SOKTUĞUNUN FARKINDA DEĞİL'

Asılsız sipariş mağduru döner salonu işletmesi Ahmet Göçtürk, ödemelerin online veya kapıda ödeme şeklinde olduğu için çoğunlukla teslimat öncesi para alamadıklarını belirtti.

Bunu yapanların cezalandırılmasını istediğini ifade eden Göçtürk, "Zaten maliyetlerin yüksek olmasından dolayı zor şartlar altında hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu durumu şaka olarak gören şahıs bizi ne kadar zarara soktuğunun farkında değil sanırım. Alın terimiz ve emeğimizle bu şekilde alay edilmesini hiç doğru bulmuyoruz. İnşallah bunu yapan hak ettiği cezayı alır." dedi.

Göçtürk, motokuryenin geri getirdiği yemeği sahipsiz hayvanlara verdiklerini anlattı.

Pide salonu işletmecisi Erdal Girgin de kurye aradığında olaydan haberdar olduğunu dile getirerek, mağduriyet yaşadıklarını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN