Bingöl'de bıçaklı saldırgan dehşeti: 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralı

Bingöl'de madde bağımlısı bir kişi bıçakla vatandaşlara saldırdı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi ise yaralandı. Şüpheli ekiplerin çalışması sonucu yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Saldırı anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Bingöl'ün Bahçelievler Mahallesi'nde dehşet bir olay yaşandı. Madde bağımlısı olduğu belirtilen bir kişi, tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken etrafındakilere de saldırarak 9 kişiyi yaraladı. Bıçaklı saldırı olayının şüphelisinin, Emir Can Zazaoğlu olduğu öğrenildi.

Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, toplamda yaralanan 9 kişi Aile Sağlığı Merkezi ve Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların durumunun stabile olduğu bildirildi.

YAKALANAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Emniyetin uğraşları sonucunda yakalanan şüpheli şahıs, tutuklanarak Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edildi.

BABASI TEDAVİ EDİLMESİ İÇİN BAŞVURUDA BULUNMUŞ

Şüphelinin babası Mehmet Zazaoğlu’nun 28/11/2023’te Bingöl Sulh Hukuk Mahkemesi’ne oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu, evdeki eşyalara, kendisine ve çevresindekilere zarar verdiğini, 12 yaşındaki kız kardeşinin de ağabeyinin bu durumundan korkarak kötü etkilendiğini belirterek, Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde gözlem altında tutularak, tedavi edilmesi için başvuruda bulunduğu ortaya çıktı.

Mahkeme de bu talebin değerlendirilmesi için Emir Can Zazaoğlu’nu Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk etti. Hastane tarafından 4 Temmuz’da düzenlenen raporda Emir Can Zazaoğlu ile ilgili, ‘Şahsın halihazır durumu ile yapılan psikiyatrik muayenesinde Türk Medeni Kanunu’nun 432’nci maddesi gereğince yatarak tedavisinin gerekli olmadığını bildirir sağlık kurulu raporu oy birliği ile verildi’ şeklindeki görüş belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN