Belediye Meclisi Toplantısı yapıldı

Belediye Meclisi Toplantısı yapıldı

Belediye Meclisi, gündemdeki konuları görüşmek üzere 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonunda Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun yönetiminde gerçekleştirilen Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısında sırasıyla; Bir Önceki 05.09.2024 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunması, İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi, Kındam Mahallesi 4211 Ada 1 Nolu Parselin Taziye ve Kültür Evi Olarak Tahsis Edilmesinin Görüşülmesi, Kervansaray Mahallesi 2245. Sokak Üzerindeki Oyun Alanında Bulunan Kafeteryanın Kira İhalesi İçin Encümene Yetki Verilmesinin Görüşülmesi ve Yenice Mahallesi 5906 Ada 4 Parselde Yer Alan Taşınmaz ve Medrese Mahallesi 117 Ada 56 Parsel de Yer Alan Taşınmazın Açık Artırma Usulü ile Yapılacak Satışlarda Kurumun Avukatlarından Av. Cenk Erbek’e yetki verilmesinin görüşülmesi gerçekleştirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN