Belediye Başkanı Kahveci'den Ulu Çınarlara vefa ziyareti

Belediye Başkanı Kahveci'den Ulu Çınarlara vefa ziyareti

Kütahya Belediye BaşkanıEyü p Kahveci, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle Kütahya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşen ziyarette, huzurevindeki vatandaşlarla bir araya gelen Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, Belediye Başkan Eyüp Kahveci ve il protokolünden oluşan heyet; keyifli sohbetler eşliğinde yaşlıların dilek ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Kahveci, yaşlıların toplumun en kıymetli değerlerinden biri olduğunu belirterek, “Yaşlılarımız, hayatımıza değer katan birer rehberdir. Başımızın tacı büyüklerimize her zaman gereken saygıyı göstermek, onların ihtiyaçları ile yakından ilgilenmek ve hak ettikleri yaşam koşullarını sağlamak hepimizin en önemli görevlerindendir” dedi.

Etkinlik sonunda huzurevi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN