Belediye Başkanı Kahveci üç aylık faaliyetleri değerlendirdi

Belediye Başkanı Kahveci üç aylık faaliyetleri değerlendirdi

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Belediyesi tarafından son üç aylık periyotta gerçekleştirilen projeler ve hizmetlerle ilgili kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Basın mensupları, sosyal medya yöneticileri ve editörlerinin katıldığı toplantıda, Temmuz-Eylül 2024 Faaliyet Raporu'nu şeffaflıkla değerlendiren Belediye Başkanı Kahveci, şehre kazandırılan projelerin ve yapılan faaliyetlerin detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Bu süreçte eğitim, altyapı, sosyal hizmetler ve çevre düzenlemelerine dair önemli adımlar atıldığını belirten Belediye Başkanı Kahveci, önceliğin vatandaşların yaşam kalitesini artırmak olduğunu vurguladı. Şehrin gelişimi adına atılan her adımın, halkın ihtiyaçları doğrultusunda planlandığını ve bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle çalışmaların sürdürüleceğini dile getiren Belediye Başkanı Kahveci, katılımcılara teşekkür etti.

Kütahya Belediyesi 2025-2029 Yılı Stratejik Planı üzerinden de kapsamlı bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, özellikle şehirdeki ulaşım sorununun çözülmesi amacıyla yapılacak düzenlemelerle trafik akışının hızlandırılması, şehrin önemli konumlarından olan Germiyan Sokağı ile ilgili düzenlemelerle turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi, gastronomi alanında geleneksel lezzetlerin ve Kütahya mutfağının tanıtılması ve şehirdeki yapıların depreme dayanıklı hale getirilmesi gibi konular öne çıktı.

Toplantı, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin, gerçekleştirilen hizmetler ile ilgili kapsamlı şekilde bilgi vermesinin ardından merak edilen soruları yanıtlamasıyla sona erdi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN