Belediye Başkanı Kahveci Dünya Beyaz Baston Günü farkındalık etkinliğine katıldı

Belediye Başkanı Kahveci Dünya Beyaz Baston Günü farkındalık etkinliğine katıldı

Kütahya Beyazay Derneği tarafından düzenlenen 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Güvenlik Günü etkinliği, Kütahya Belediye Başkanım Eyüp Kahveci ve eşi Emine Kahveci’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Kahveci, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmanın bir insanlık görevi olduğunu vurgulayarak, "Toplum olarak engelli bireylerimize daha erişilebilir şehirler sunmak, sosyal hizmetlerimizi güçlendirmek ve farkındalık oluşturmak için ortak hareket etmeliyiz. Bu çerçevede, engelli dostu projelerimizi sürdürmeye ve erişilebilirlik standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz" dedi.


Etkinlikte, Kütahya Beyazay Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Cura, derneğe ve üyelerine verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Kahveci'ye plaket takdiminde bulundu.

Yerel sanatçı Zeynel Sağ'ın verdiği konserle devam eden etkinliğe, Kütahya Vali Yardımcısı Burhanettin Yavaşi, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, belediye ve kamu dairelerinin müdürleri, STK temsilcileri ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN