Belediye Başkan Vekili Gültekin Arslan, Ampute Milli Takımı ile dayanışma yemeğinde buluştu

Belediye Başkan Vekili Gültekin Arslan, Ampute Milli Takımı ile dayanışma yemeğinde buluştu

Belediye Başkan Vekilimiz Gültekin Arslan, Balkan Şampiyonası öncesi Kır-Köy Kampüsünde misafir ettiğimiz Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı ile Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'ndeki dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Başkan Vekilimiz Gültekin Arslan 13 Ekim 2024 Pazar günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde, Ampute Futbol Milli Takımı ile dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Dezavantajlı gruplar için oluşturulan, Anadolu'nun ödüllü ve örnek projesi Kır-Köy Kampüsümüzde kamp yapan Avrupa ve Dünya Şampiyonu Ampute Futbol A Millî Takımımız, yaklaşık bir hafta süren kamp süresinde, farkındalık yaratmak için Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun da katılımıyla Seyfe Gölü Kuş Cenneti alanında antrenman da yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN