Batman’da Halk Lokantası hizmet vermeye başladı

Batman’da Halk Lokantası hizmet vermeye başladı

Batman Belediyesi, 3 çeşit yemeğin 100 TL'den satılacağı Halk Lokantaları projesinin ilk şubesini Belde Mahallesi'nde açtı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) tarafından yönetilen Batman Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında "Halk Lokantası"nı hizmete açtı.

Lokantanın açılışında, DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, DEM Parti İl Eş Başkanları ve çok sayıda sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcisi katıldı.

Halk Lokantası, hafta içi her gün saat 12.00 ile 19.00 arasında hizmet vererek 3 çeşit yemeği 100 TL gibi bir fiyata sunacak. Lokantanın günlük ortalama 2 bin kişilik yemek kapasitesine sahip olacak. Ancak, lokanta hafta sonları ve resmi tatillerde hizmet vermeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN