Başkentte silahlı soygun kamerada: 1 milyon liralık altın çalındı

Başkentte silahlı soygun kamerada: 1 milyon liralık altın çalındı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kuyumcu dükkanında gerçekleşen soygun olayında, yaklaşık 1 milyon lira değerinde altın ve iş yerine ait otomobil gasp edildi. 3 hırsız ve onlara silah satan kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, kuyumcu dükkanını kapatmak üzere kapıda bekleyen işyeri sahibi, arkasından yaklaşan bir şüpheli tarafından tabancayla tehdit edildi. Dükkan sahibinin direnişi üzerine şüphelinin silahı ateş almadı. Bunun üzerine, silahlı şüpheli, iki arkadaşıyla birlikte dükkanın içine girerek altınları alarak kaçtı. Şüpheliler, kuyumcuya ait otomobili de gasbederek olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, üç şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin bulunduğu depoda yapılan aramada, kaynak makinesinin vidalarının söküldüğü tespit edildi.

Çalınan altınların, kaynak makinesinin içine gizlendiği ortaya çıktı. Gasbedilen araç ve çalınan altınlar kuyumcuya teslim edildi. Olayla ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ise, şüphelilerin, tutukluk yapan tabancayı geri vererek parasını aldıkları yönünde.

Ayrıca, şüphelilere silahı satan dükkan sahibi de olayda kullanılan tabancayla birlikte gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN