Başkan Özer’den gençlere tam destek!

Başkan Özer’den gençlere tam destek!

Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kongresi’ne katılan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, gençleri her anlamda destekleyeceğini söyledi. Özer, “Gençlerimizin enerjisi ve fikirleriyle Esenyurt’a değer katacaklarına inancım tam. Gelecek aydınlık günler için gençlerimizle daima dayanışma içinde olacağım” dedi.

Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin seçimleri geçtiğimiz gün yapıldı. Esenyurt Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ ve yönetimi katıldı. Üç adayın yarıştığı kongrede Polat Berkay Bozkurt, oyların çoğunluğunu alarak Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı olarak görevlendirildi.


“BİRLİKTE ESENYURT'U DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ”

Gençlik Meclisi Başkanı seçilen Bozkurt’u ve yönetimini tebrik eden Prof. Dr. Ahmet Özer, “Kent Konseyi fikirlerin, düşüncelerin üretildiği, ilçemiz için önemli bir kurum. Buradaki herkes bizim kardeşimiz, evladımız. Bu konseyi bizim korumamız gerekiyor. O nedenle yapılan seçimin kaybedeni olmayacak, Esenyurt kazanacak. Bu duygularla seçimin Kent Konseyi’ne, Esenyurt'umuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Hem kazanan arkadaşımızla hem de konsey yönetimimizle el ele vererek çalışacağız. Esenyurt'u daha da ileri götüreceğiz. Kentlileşmenin tam olarak sağlanabilmesi için Kent Konseyi’ne büyük görevler düşüyor. Bizim duyarlılık oluşturmamız ve kentimize sahip çıkmamız gerekiyor” diyerek Esenyurt’la ilgili hedeflerini anlattı.


“GENÇLERİ GELECEĞE DOĞRU HAZIRLAYACAĞIZ”

Esenyurt’un hem ekonomik olarak hem de insan potansiyeli olarak bir dinamizme sahip olduğunu vurgulayan Prof. Özer şöyle konuştu: “Türkiye GSMH’sının yüzde 7’si Esenyurt’ta üretiliyor. Anadolu'daki onlarca ilden daha büyük bir ilçe. Üç yüz bin gencimiz var. Bu gençleri geleceğe doğru hazırlayacağız. Eğitim, istihdam alanında onlara olanaklar sağlayarak bunu yapabiliriz. Biz çeşitli yardımlarla gençlerimizi destekliyoruz. Sosyal devletin yapamadığını ya da yarattığı boşluğu doldurmak durumundayız. Bunu da yaparken en çok ihtiyaç duyacağımız iki önemli aktör var: Biri gençlerdir. Tabii Kent Konseyi’ndeki gençler doğrudan doğruya zaten bu işle ilgilidir. Kentin diğer gençleri de son derece önemli bu işler için. Diğer bir aktör de kadınlardır. Onları bu üretim ve gelişim sürecine mutlaka katmalıyız.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN