Başkan Köse hayvan barınağını ziyaret etti

Başkan Köse hayvan barınağını ziyaret etti

Sahipsiz sokak hayvanları ile ilgili olarak yaptığı açıklamalar ve verdiği mücadele ile gündem yaratan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Belediye Hayvan Barınağını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında barınaktaki hayvanlarla ilgilenen Başkan Köse, gönüllülerle birlikte hayvanların ihtiyaçlarını gözlemledi.

Köse, minik öğrenciler ve öğretmenleriyle birlikte Belediye Hayvanat Bahçesi’ni de gezdi. Miniköğrenciler Hayvanat Bahçesi’nde bulunan hayvanları ilgiyle izlerken, Başkan Köse öğrencilere çeşitlihediyeler de verdi.

Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı açıklamada: "Bu özel günde, hayvanların yaşam koşullarınadikkat çekmek ve onlara sahip çıkmak için bir araya geldik. Herkesin bu konuda daha duyarlı olmasıgerekiyor" diyerek, hayvanseverleri de can dostlara destek olmaya çağırdı.

Giresun Belediyesi Hayvan Barınağının can dostların güvenli yuvası olduğunu ve sahipsiz hayvanlarınburada şifa bulduğunun altını çizen Başkan Köse: "Hayvanlar da bizim bir parçamız. Onlarınkorunması ve sağlıklı bir şekilde yaşamaları için elimizden geleni yapmalıyız." dedi.

Köse, tüm vatandaşları hayvanlara sahip çıkmaya ve barınaktaki hayvanları sahiplenmeye de davetetti.

Ziyarette ayrıca, Giresun Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından can dostlar için mamadağıtımı yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN