Başkan Köse halkın içinde

Başkan Köse halkın içinde

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Yeniyol mevkiinde esnaf ziyaretinde bulunarak halkın taleplerini bire bir dinledi.

Ziyaretinde, esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyerek kısa sohbetler eden Başkan Köse, esnafın karşılaştığı güncel zorlukları yerinde gözlemleyerek sorunları dinledi ve çözüm önerileri üzerinde durdu.

Esnaflar tarafından sıcak ve samimi ilgiyle karşılanan Başkan Köse, esnaf ziyaretleriyle yerel ekonominin güçlenmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini vurgulayarak, ekonomik olarak zor günler yaşayan esnaflarla doğrudan iletişim kurarak sorunların çözümüne katkı sunmak istediklerini belirtti.

Başkan Köse: “Halkın içinden gelen birisi olarak halkın içinde olmayı seviyorum. Aylardır sahada esnafımızın ve halkın taleplerini dinliyorum. Bundan sonrada sahada olmaya devam edeceğim. Vatandaşlarımızın fikir ve önerileri benim için büyük önem taşıyor. Söz verdiğimiz gibi halkçı belediyecilik anlayışıyla şehrimizi hep birlikte ortak akılla yönetip kalkındıracağız. Tüm hemşehrilerimin ilgisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Köse, ziyaret sırasında yoğun ilgi gördüğü vatandaşlarla da ayaküstü sohbet edip hal hatır sordu.

Yeniyol esnafı Başkan Köse'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN