Başkan Kadir Aydar: "Ceyhan’ın çocukları emin ellerde"

Başkan Kadir Aydar: "Ceyhan’ın çocukları emin ellerde"

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni ziyaret ederek kreşin sunduğu imkanları yerinde inceledi. Başkan Aydar, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim alması için tüm detayların düşünüldüğünü belirterek, "Ceyhan’ın çocukları emin ellerde" dedi. Kreşte toplam beş sınıfın yanı sıra, modern mutfak ve son teknoloji ile donatılmış eğitim alanları bulunuyor.

MODERN EĞİTİM ALANLARI VE HİJYENİK KOŞULLAR

Ziyaret sırasında kreşin çeşitli bölümlerini gezen Başkan Aydar, kreşin eğitim kalitesi, hijyen ve güvenlik standartlarına vurgu yaptı. “Güzel temiz bir mutfağımız, son model teknolojilerle donatılmış bir anaokulumuz sizlere hizmet veriyor” diyen Aydar, kreşteki yemekhanenin de 3/6 yaş çocuklara uygun olarak tasarlandığını belirtti. "Tertemiz, bakımlı bir şekilde çocuklarımıza burada yemek veriyoruz." ifadeleriyle kreşin sağladığı koşulları anlattı.

SOSYALLEŞMENİN İLK ADIMI BU KREŞTE

Kreşte hijyenin en üst seviyede tutulduğunu belirten Başkan Aydar, "Sosyalleşmenin ilk aşaması olan aile eğitiminden sonra ikinci aşamasını bizim anaokullarımızda güvenle alabilirsiniz." dedi. Başkan Aydar, çocukların sosyalleşme süreçlerini güvenli ve kaliteli bir ortamda sürdürebileceğini vurguladı.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Başkan Aydar, kayıtların başladığını hatırlatarak ailelere seslendi: "3/6 yaş arasındaki çocuklarınızı bizim güvenli ellerimize emanet edebilirsiniz. Onlara aynen sizin baktığınız gibi bakacağız, eğiteceğiz ve hayatı öğrenecekler."

BAŞKAN KADİR AYDAR: "BU KREŞE KEFİLİM"

Çocuklarını ders sonrası kreşten almaya gelen velilerle de sohbet eden Başkan Kadir Aydar, “Kıymetli Ceyhanlılar, kreşimizi gördünüz, çocuklarınızı burada misafir etmek isteriz. Ben, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar olarak bu kreşe kefilim ve çocuklarınız emin ellerde olacaktır.” diyerek kreşe duyduğu güveni bir kez daha vurguladı.

VELİLERDEN MEMNUNİYET VE TEŞEKKÜR

Çocuklarını ders sonrası kreşten almak için gelen veliler, Ceyhan Belediyesi tarafından sağlanan kaliteli eğitim ve güvenli ortamdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Kadir Aydar'a ve kreşte görev yapan öğretmenlere teşekkür eden veliler, çocuklarının böylesine özenle hazırlanmış bir ortamda eğitim almasının kendileri için büyük bir rahatlık olduğunu ifade ettiler. Veliler, Başkan Aydar’ın çocukların geleceği için gösterdiği bu çabayı takdir ettiklerini belirterek, desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN