Başkan Ekicioğlu, Ampüte A Millî Takımı ile Kır-Köy’de bir araya geldi

Başkan Ekicioğlu, Ampüte A Millî Takımı ile Kır-Köy’de bir araya geldi

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Dezavantajlı gruplar için oluşturulan, Anadolu'nun ödüllü ve örnek projesi Kır-Köy Kampüsünde kamp yapan Avrupa ve Dünya Şampiyonu Ampüte Futbol A Millî Takımı ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 6 Ekim 2024 Pazar günü akşam saatlerinde Ampüte Futbol A Millî Takımı ile bir araya geldi.

Başkan Ekicioğlu, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kırşehir Şube Başkanı Kemal Parlak, Kırşehir Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yunus Erdoğdu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Kırşehir Şube Başkanı Bahattin Kaya ve Kırşehir'i Koruma Platformu Başkanı Musafa Düger'in de katıldıkları buluşmada Ampüte Futbol A Millî Takımı sporcularıyla bir arada olmak gurur vericiydi.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN