Bankada dehşet saçtı: Tartıştığı kişiyi beş kurşunla vurdu

Bankada dehşet saçtı: Tartıştığı kişiyi beş kurşunla vurdu

Samsun'da Sadık Ö., bankada tartıştığı Halit Hoşaf'ı beş kurşunla vurdu. Doktorların yoğun çabalarına rağmen Hoşaf'ın durumu ciddiyetini koruyor.

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde, bir banka şubesinde Halit Hoşaf (43) ile hurdacı Sadık Ö. (41) arasında vezne önünde başlayan tartışma, kanlı bir kavgaya dönüştü. Tartışmanın alevlenmesiyle Sadık Ö., yanında taşıdığı tabancayı çıkararak Halit Hoşaf’ı karnından ve bacağından vurdu. Hoşaf, vücuduna isabet eden 5 kurşunla ağır yaralandı.

Halit Hoşaf

YARALININ DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Olay yerine hızla intikal eden polis ve sağlık ekipleri, Halit Hoşaf'ı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Doktorların yoğun çabalarına rağmen Hoşaf'ın durumu ciddiyetini koruyor.

Sadık Ö.

Saldırının ardından motosikletiyle olay yerinden kaçan Sadık Ö.’yü yakalamak için polis geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. İlk belirlemelere göre, Halit Hoşaf'ın ilçede dönerci dükkanı işlettiği, Sadık Ö.’nün ise sanayide hurdacılık yaptığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN