Sabah saatlerinde panik anları: Bahçelievler’de bina çöktü

Sabah saatlerinde panik anları: Bahçelievler’de bina çöktü

Bahçelievler’de 7 katlı bir bina, saat 04.45 sıralarında kısmen çöktü. Bölgeye itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edilirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kağıt üzerinde 4 katlı olan binanın 3 katının kaçak olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesi Zafer Mahallesi Yadigar Sokak’ta bulunan 7 katlı binada, sabah 04.45 sıralarında kısmen çökme yaşandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda emniyet, itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi.

1.jpg

ENKAZ ALTINDA KİMSE YOK

İstanbul Valiliği, binanın 1980 yılında yapıldığını ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

“Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede olayda ölen, yaralanan ya da enkaz altında kalanın bulunmadığı tespit edilmiştir. Çöken binanın çevresindeki binalar tedbir amaçlı boşaltılmış olup, olay yerinde gerekli güvenlik önlemleri de alınmıştır.”

2.jpg

KAĞIT ÜSTÜNDE 4 KATLI

Çöken binanın resmi kayıtlarda 4 katlı olduğu, 1994 yılında kaçak 3 kat çıkıldığı ortaya çıktı. Binanın çökmeden önceki hali fotoğraf karesine yansıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN