Avcılar'da kaçak barakalar yıkıldı

Avcılar’ın Cihangir Mahallesi Osmanpaşa Caddesi yakınlarındaki boş arazide yer alan kaçak barakalar, Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

Yetkililer, bölgede bulunan barakaların tahliyesi için daha önce tebligat gönderildiğini belirtti. Kurban Bayramı öncesinde alanda küçükbaş hayvanların da bulunduğu barakaların tahliye edilmemesi üzerine zabıta ekipleri harekete geçti.

İş makineleri kullanılarak gerçekleştirilen yıkım çalışmalarında, barakaların yapımında kullanılan malzemeler kamyonlarla kaldırıldı. Barakalardan birinde yaşayan bir kişi, yıkım işlemlerine tepki gösterdi.

yeni-proje-5.jpg

Avcılar Belediyesi Zabıta Amiri Adnan Karakoç, barakalarla ilgili yoğun şikayet aldıklarını ifade ederek, "Burada yaşayan sakinler sürekli rahatsızlık yaşadıklarını bildiriyordu. Yasal olarak ilk ihbarnamemizi gönderdik ve şu anda yıkım işlemini gerçekleştiriyoruz. Tebligat yapılan kişiler barakaları kaldırmadığı için biz devreye girerek bunları kaldırıyoruz. Barakalar izinsiz yapılmış ve işgal söz konusu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN