Artvin'de sağanak felaketi getirdi: 6 araçta hasar gördü, yollar göle döndü, hastaneyi su bastı

Artvin'de sağanak felaketi getirdi: 6 araçta hasar gördü, yollar göle döndü, hastaneyi su bastı

Artvin'de etkili olan sağanak yağış yolları göle döndürdü. Araçlar zarar gördü, Hopa Devlet Hastanesi'nin acil servisini de su bastı.

Artvin'in Hopa ve Arhavi ilçelerinde etkili olan sağanak yağış yolları göle döndürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından, öğle saatlerinde başlayan yağışlarla birlikte birçok bölgede su birikintileri oluştu. Araçlarıyla yollarda ilerlemeye çalışan sürücüler zor anlar yaşadı.

Hopa ilçesinde meydana gelen heyelan, bir sitenin alt kısmında park halindeki 6 araç ve 1 motosiklete zarar verdi.

yeni-proje-1-003.jpg

Ortahopa Mahallesi'nde bulunan 120 hanelik sitenin arka yamacında yamaçtan kopan kaya ve toprak kütleleri, büyük hasara yol açtı.

yeni-proje-2-002.jpg

Sağanak nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nda da ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Hopa Devlet Hastanesi'nde de acil servis girişinde su baskınları meydana geldi.

yeni-proje-3-002.jpg

Hastane personeli, suyu tahliye etmek için seferber oldu.

Belediye ekipleri, iş makineleriyle su baskınlarına müdahale ederek mazgalları açıp, yollarda biriken suları tahliye etmeye çalıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN