Arabası çekilen yandı! Yediemin otopark ücretleri zamlandı: İşte yeni fiyatlar

Arabası çekilen yandı! Yediemin otopark ücretleri zamlandı: İşte yeni fiyatlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, araç çekme ve yediemin otopark ücretleri güncellendi. Yeni fiyatlar duyuruldu! Aracını çektiren yandı! Fiyatlar yüzde 13 yükseldi...

İstanbul’da toplu taşımadan sonra yediemin otopark fiyatlarına zam geldi! Toplu taşıma ücretleri güncellenirken bir diğer haber de yediemin otoparkları için geldi.

ARAÇ ÇEKME VE YEDİEMİN OTOPARKLARINA YÜZDE 13 ZAM!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan Temmuz ayı toplantısında, yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 13 oranında zam yapılmasına karar verildi. Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün başkanlığında düzenlenen toplantıda, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından sunulan teklif değerlendirildi.

İstanbul'da yediemin otopark ücretlerine yüzde 13 zam yapıldı

YEDİEMİN OTOPARK ÜCRETİ NE KADAR?

Yeni düzenlemeye göre, araç çekme ücreti 708 liradan 800 liraya yükseltildi. Ayrıca, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücreti de aynı şekilde 708 liradan 800 liraya çıktı. İlave kilometre ücreti ise 23,6 liradan 26,66 liraya yükseltildi.

Yediemin otoparklarında günlük ücret tarifelerinde de önemli artışlar yapıldı. Motosikletler için günlük otopark ücreti 35,4 liradan 40 liraya, otomobiller için 70,8 liradan 80 liraya, kamyonet, arazi taşıtı ve minibüsler için 88,5 liradan 100 liraya, kamyon ve otobüsler için 135,7 liradan 253,5 liraya, iş makineleri için ise 177 liradan 200 liraya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN