Antalya’da felaketin eşiğinden dönüldü! Balıkçılar hemen barınaklara yöneldi: O anlar böyle kaydedildi

Antalya’da devam eden sert hava koşulları bölgede yaşamı olumsuz etkiliyor. Antalya’da felaketin eşiğinden dönüldü! Denizin ortasında dev hortum çıktı! Balıkçılar hemen barınaklara yöneldi, o anlar böyle kaydedildi...

Serik İlçesi'nde Belek Turizm Merkezi açıklarında meydana gelen denizdeki hortum, bölgedeki balıkçıları korkuttu. Denizde oluşan bu doğa olayı, balıkçılar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Oluşabilecek bir tehlikeyi önlemek adına balıkçılar, tekneleriyle hızla barınaklarına dönüş yaptılar. Hortumun uzun süre denizde kalmasının ardından, kıyıya ulaşmadan kaybolduğu bildirildi.

Doğa olayları arasında yer alan denizdeki hortum, Serik ilçesinde yaşayanları endişelendirdi. Balıkçılar, hortumun etkisi altında kalmamak için alarma geçerek hızla barınaklarına yöneldiler. Bu sırada, cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler, hortumun deniz üzerindeki etkileyici ve korkunç görüntüsünü gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN