Annelere toplu taşıma ücretsiz oldu! İBB'den annelere özel kart: Metro, metrobüs, İETT... Hepsinde geçiyor

Annelere toplu taşıma ücretsiz oldu! İBB'den annelere özel kart: Metro, metrobüs, İETT... Hepsinde geçiyor

İstanbul’da yaşayan anneler tüm masrafların yanında yol parasını düşünmüyor! Annelere toplu taşıma ücretsiz oldu! İBB'den annelere özel kart, çocuklu ailelere rahat bir nefes aldırma amaçlı başlatıldı. Metro, metrobüs, İETT... Hepsinde geçiyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), anneleri düşünerek hayat geçirdiği projesiyle aileler rahat bir nefes alıyor. Annelere özel Anne Kart uygulamasıyla çocukları için evden çıkan anneler toplu taşıma ücretini düşünmüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), annelere yönelik önemli bir sosyal hizmeti hayata geçirdi. İBB’nin Anne Kart uygulaması sayesinde, İstanbul’da yaşayan anneler toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanabiliyor. Bu uygulama, metrobüs, metro, İETT otobüsleri gibi tüm toplu taşıma araçlarında geçerli.

ANNE KART UYGULAMASI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İETT Anne Kart başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Anne Kart Başvuru Merkezleri nerede? - Yaşam Haberleri

İBB’nin başlattığı Anne Kart uygulamasından şu ana kadar 675 bin anne faydalandı. Şu an aktif olarak 348 bin anne, bu kartı kullanarak toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanıyor. Bu uygulama, annelere büyük bir kolaylık sağlıyor ve aile bütçesine önemli bir katkı sunuyor.

ANNE KART İLE TÜM TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ

Anne Kart, İstanbul’daki tüm toplu taşıma araçlarında geçerli. Metrobüs, metro, tramvay, İETT otobüsleri ve diğer toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyahat imkanı tanıyan bu kart, annelerin şehir içi ulaşımını daha kolay ve ekonomik hale getiriyor.

Anne Kart’a başvurmak isteyen anneler, İBB’nin resmi web sitesi veya İBB Beyaz Masa merkezlerinden detaylı bilgi alabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN