Ankaralılar burada yaşamak isteyecek! Paranız cebinize kalacak! Kira fiyatları 7 bin TL’ye düştü

Ankaralılar burada yaşamak isteyecek! Paranız cebinize kalacak! Kira fiyatları 7 bin TL’ye düştü

Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaş yüksek kiralardan dert yakıyor. Artan fiyatlara yetişmek neredeyse imkansız bir hal alırken son zamanların en sevindiren haberi geldi. O semte kiralar 7.000 TL'ye kadar geriledi. İşte tüm detaylar…

Ankara'da artan fiyatlar vatandaşın çilesi oluyor. Yüksek kira bedelleri vatandaşların en büyük sorunu olurken uygun fiyatlı daire bulmak da neredeyse imkansız bir hal almaya başladı. Tüm Ankaralılar bu haberle sevinecek. Kira fiyatları 7000 TL'ye geriledi herkes burada yaşamak isteyecek. İşte tüm detaylar…

KİRA FİYATLARINDAKİ YÜKSELİŞ SONRASI ŞAŞIRTAN DÜŞÜŞ

Türkiye genelinde kira fiyatları son yıllarda büyük bir artış gösterdi. Özellikle İstanbul, Ankara, Kocaeli, İzmir ve Konya gibi büyük şehirlerde kiralar, vatandaşın bütçesini zorlar hale geldi. Ancak, son zamanlarda Ankara'da dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

ankara-konut.jpg

ANKARA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KİRALIK DAİRELER

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, pek çok daireyi kiraya vereceğini duyurdu. Bu kiralık dairelerin fiyatları 7 bin liradan başlaması, özellikle kiracıların yüzünü güldürdü. Hacettepe Mahallesi'nde yer alan 2 oda 1 salon daire, 91 metrekare alanıyla sadece 7 bin liraya kiralanabiliyor.

ankara-konut-1.jpg

VATANDAŞ UYGUN FİYATLI DAİRE ARIYOR

Kira fiyatlarındaki bu düşüş, özellikle enflasyonun etkisiyle artan fiyatlar karşısında merakla takip ediliyor. Vatandaşlar, kira bedellerinin ne zaman normale döneceğini ve daha uygun fiyatlarla ev sahibi olmanın yollarını araştırıyor.

Ankara'daki bu gelişme, kiracıların umutlarını artırırken, benzer fırsatların diğer şehirlerde de ortaya çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN