Ankara’dan yola çıkan 2 saatte ulaşıyor! Arabasına atlayan yaylaya koşuyor! İstanbul’a da çok yakın

Ankara’dan yola çıkan 2 saatte ulaşıyor! Arabasına atlayan yaylaya koşuyor! İstanbul’a da çok yakın

Ankara'da canı sıkılanlar yalnızca 2 saat uzaklıkta bulunan bu yaylaya koşuyor. Şehir gürültüsünden uzak doğa ile baş başa kalacağınız bu konum inanılmaz bir deneyim sağlıyor. Eşini dostunu toplayan soluğu burada alacak. İşte Türkiye'nin en güzel yaylası…

Ankara'ya yakın bir mesafede bulunan Bolu birbirinden güzel konumları da doğa severlerle bir araya getiriyor. Ankara'ya yakın olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen Seviller Yaylası ufak kaçamaklarında vazgeçilmez adresi oluyor. Sihir görüntüsünden uzaklaşmak isteyenler kendini doğaya atıyor buradan ne üzüntü kalıyor ne de stres. İşte Türkiye'nin en güzel yaylası…

ÇANTASINI TOPLAYAN SEVİLLER’E KOŞUYOR

Ankara dışında bir şeyler yapmak isteyenler şehrin gürültüsünden uzaklaşarak kendini doğaya atıyor. Ankara'ya yakın olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen Bolu, birbirinden farklı güzellikleri de bir araya getiriyor. Yayla tatili yapmak isteyenler soluğu Bolu'da alacak.

SAKLIGÖL,SEVİLLER YAYLASI TURU - Ayakizi Turizm

Seviller Yaylası günübirlik tatillerin yanı sıra kamp tatilleri için de eşsiz bir rota oluşturuyor. Yalnız kampçılar için zor bir arazi olduğunu da belirtmek gerekir. Yaylada Tuvalet ya da duş gibi imkanlar bulunmadığı gibi elektrik ve şarj imkanı da yoktur. Seviller Yaylası’nda market ve restoran olmadığını da belirtmek gerekir. Piknik yapmak isteyenler bütün malzemeleri ile birlikte gelmelidir. Seviller Yaylası’nda ateş yakmak için kuru odun bulabileceğiniz gibi trekking ve bisiklet aktiviteleri yapma fırsatına da yakalayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN