Ankara'da sel seli götürecek! Meteoroloji bugün saat vererek uyardı: Tedbir almadan dışarı çıkmayın

Ankara'da sel seli götürecek! Meteoroloji bugün saat vererek uyardı: Tedbir almadan dışarı çıkmayın

Son günlerde hava sıcaklıkları ciddi derecede yükselirken dün akşam saatlerinde şiddetli yağmur kendini gösterdi. Özellikle başkent Ankara’da gök gürültüsü ve sağanak yağış etkili olurken Meteoroloji yeni bir uyarı yaptı. Ankara'da sel seli götürecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Haziran ayının gelmesiyle beraber yaz mevsimine hızlı bir geçiş yaptık. Öyle ki haziranın ilk günlerinde hava sıcaklıkları ciddi derecede yükseldi. Kavurucu sıcaklar etkisini sürdürmeye devam ederken dün akşam saatlerinde ülkenin bazı bölgelerinde yağışlar meydana geldi. Ankara'da ise sağanak yağış ve gök gürültüsü etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşların tedbir almasını isteyerek o saate dikkati çekti. Evden çıkacaksanız tedbir almadan kesinlikle çıkmayın.

4.jpg

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Ankara Valiliği, resmi sosyal medya hesabı üzerinden başkent Ankara’da yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren bir paylaşımda bulundu. Bugün yağış olacağı bilgisi aktarılırken şu ifadelere yer verildi:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre;

Ankara İl Genelinde bugün öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir.

Yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN