Ankara’da neler oluyor! Gökten öyle bir şey düştü ki… Gök yarıldı adeta

Ankara’da neler oluyor! Gökten öyle bir şey düştü ki… Gök yarıldı adeta

Ankara'da korkutan anlar kameraya yansıdı. Milyonların dikkatini çeken olayda, gökten düşen bir cisim görüntülendi. Görüntüleri izleyenler 'neler oluyor' yorumlarında bulundu. İşte o anlar...

Ankara'dan çekilen görüntüler sosyal medyada viral oldu. Görüntülerde resmen gök yarıldı. Gökten öyle bir cisim düştü ki görenler hayretle izliyor. Ankara da neler oluyor? İşte o anlar...

ANKARA'DA GÖK YARILDI

Başkent Ankara'da yaşanan olaylar sosyal medyada viral oldu. Geçtiğimiz gün başlayan gök gürültülü sağanak yağış sırasında sıra dışı bir olay dikkat çekti. Yıldırımlardan oluşan görsel şöleni kaydetmek isteyen bir vatandaşın cep telefonu kamerasında bir cisim takıldı. Görüntüyü izleyenler 'Neler oluyor' sorusunu sorarken, resmen gök yarıldı.

2.jpg

DÜŞEN BİR CİSİM GÖRÜNTÜLENDİ

Ankara'da Son Dakika tarafından paylaşılan görüntüler, bir vatandaş tarafından kaydedildi. Ankara'nın Batıkent Çakırlar'da yaşanan olay sosyal medyada viral oldu. Gök gürültülü sağanak yağış sırasında görüntü almak isteyen bir vatandaş cep telefonunu çıkardı.

Görüntü kaydını başlattığı sırada gök yüzünden düşen bir cisim görüntüledi. Milyonların yaşadığı kentte merak uyandıran cisim korku saldı. Vatandaşlar, yetkililerden yer yüzüne doğru düşen cisim hakkında bir açıklama bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN