Ankara’da gece kreşi uygulaması başlıyor: Akşam 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar hizmet verecek

Ankara’da gece kreşi uygulaması başlıyor: Akşam 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar hizmet verecek

Ankara'da gece çalışan aileler için önemli bir adım atıldı. Çankaya Belediyesi, hayata geçirdiği gece kreşi uygulamasıyla çocukların güvenliğini sağlarken, ailelerin de iş hayatlarına daha kolay adapte olmalarına olanak tanıyor. Çankaya Belediyesi tarafından başlatılan bu yeni uygulama kapsamında, 3-6 yaş arasındaki çocuklar için akşam 19.00 ile sabah 07.00 saatleri arasında kreş hizmeti verilecek.

Ankara'da gece çalışan ailelerin hayatını kolaylaştırması için Çankaya Belediyesi, gece kreşi uygulamasını hayata geçiriyor.

Çankaya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, gece kreşi, Maltepe Gündüz Bakımevi’nde pilot uygulama olarak hayata geçirildi.

AKŞAM 7’DEN SABAH 7’YE HİZMET VERECEK

Başkentte ilk kez yapılan uygulamayla 3-6 yaş arasındaki çocuklara 19.00-07.00 saatleri arasında hizmet verilecek.

Çocukların eğitimleri ve bakımları belediyenin uzman öğretmenlerince sağlanacak. Kreşte, akşam yemeğinin yanı sıra çeşitli etkinliklere de yer verilecek.

Gece kreşi, ailelerin talepleri doğrultusunda diğer mahallelerdeki kreşlerde de uygulanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN