Ankara'da akılalmaz olay! Mangal keyfi ölümle bitti

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde, TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi Turan Yapıcı, mangal yakarken jel yakıt kullandı. Kıyafetlerinin alev almasıyla başlayan olayın ardından kalp krizi geçiren Yapıcı, hayatını kaybetti.

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde geçtiğimiz salı günü Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Yönetim Kurulu Üyesi Turan Yapıcı, ilçede işlettiği düğün salonunun bahçesinde arkadaşlarıyla mangal yakmak istedi.

Mangalı tutuşturmak için jel yakıt kullanan Yapıcı, elindeki bidonun alev alarak patlaması ve alevlerin üzerine sıçraması sonucu yanmaya başladı.

Bunun üzerine Yapıcı, arkadaşlarının da yardımıyla üzerindeki kıyafetleri çıkardı. Çevredekiler, çıkarılan kıyafetleri yangın söndürme tüpüyle söndürdü. O anlar, güvenlik kamerası ile görüntülendi.

Vücudunda küçük çaplı yanıklar oluşan Yapıcı, olayın ardından hastaneye giderken kalp krizi geçirdi. Yapıcı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Turan Yapıcı'nın cenazesi toprağa verilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN