Amatör Spor Haftası Burhaniye’de kutlandı

Amatör Spor Haftası Burhaniye’de kutlandı

Ülkemizde Ekim ayının 2. Haftası’nda kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri ilçemizde Burhaniye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen tören ile kutlandı.

Düzenlenen törene Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aslan Alparsan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Ünal Bayhan, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törende ilk olarak günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ise Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aslan Alparslan gerçekleştirdi.

Amatör Spor’un profesyonelliğe geçiş noktasında en önemli köprü olduğunu belirten Başkan Deveciler, “ Burhaniye Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcularımızın yanındayız, Belediyemizce elimizden geldiğince her yaştan vatandaşımıza sporu sevdirmek ve bir yaşam tarzı haline getirebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın spor dolu, başarı dolu hayatları olsun. Burhaniye’mizin her alanda olduğu gibi sporda da gösterdiği son dönemdeki gelişimlerin artarak geleceğin şampiyonlarını yetiştirmesini diliyorum.” dedi.

Günün anlam ve önemi adına yapılan konuşmaların ardından7-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Basketbol, Voleybol, Cimnastik, Karate, Tekvando ve Masa Tenisi branşlarında dereceye giren öğrencilere de ödülleri Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aslan Alparslan ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Ünal Bayhan tarafından verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN