Amasya'da meydana gelen trafik kazasında ABD'li aile zor anlar yaşadı

Amasya'da meydana gelen trafik kazasında ABD'li aile zor anlar yaşadı

Amasya'da otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu, ABD'li bir aileden 5 kişi yaralandı.

Amasya'nın Merzifon ilçesi Çaybaşı köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, bir TIR ile ABD vatandaşı Brent Michael Walter'ın kiralık otomobili çarpıştı. Kazada, otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu Brent Michael Walter ve eşi L. Colleen Walter ile çocukları A. Nathaniel Walter, B. Marie Walter ve E. Colleen Walter olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

"SÜRÜCÜ VE EŞİNİN DURUMU AĞIR"

Amasya'daki kaza, Merzifon ilçesi Çaybaşı köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ABD vatandaşı Brent Michael Walter’in (31) Samsun’dan kiralayarak yola çıktığı 34 KOZ 998 plakalı otomobil, Ünal Sakik yönetimindeki 41 L 6433 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

Kazada TIR’ın altına giren araçtaki sürücünün yanı sıra eşi L. Colleen Walter (29), çocukları A. Nathaniel Walter (9), B. Marie Walter (7) ve E. Colleen Walter (4) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü ve eşinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN