AKOM'dan İstanbul için sağanak yağış uyarısı

AKOM'dan İstanbul için sağanak yağış uyarısı

AKOM, İstanbul'da öğle saatlerinde sıcaklıkların 31 dereceye kadar yükseleceğini ve gece saatlerinden Cumartesi akşam saatlerine kadar aralıklarla gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. Açıklamada, gün içerisinde Avrupa Yakası'nın batı kesiminde gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiği de belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da hava sıcaklıkları 26 derece civarında seyrederken, rüzgarın poyrazdan orta kuvvette ve aralıklarla eseceği belirtildi.

Yapılan açıklamada, öğle saatlerinde sıcaklıkların 31 dereceye kadar çıkması beklendiği belirtildi.

Açıklamada, gün içerisinde Avrupa Yakası'nın batı kesiminde gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini de duyuruldu.

AKOM, İstanbul genelinde gece saatlerinde Cumartesi akşam saatlerine kadar aralıklarla gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN