Afyonkarahisar'da aile katliamı: Tartıştığı karısını ve oğlunu vurup intihar etti

Afyonkarahisar'da aile katliamı: Tartıştığı karısını ve oğlunu vurup intihar etti

Afyonkarahisar'da aile katliamı yaşandı. Olayda, cinnet getiren bir koca, eşini ve oğlunu hedef alarak ateş açtı. Anne, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, küçük çocuk hayati tehlikeyi atlatmak için mücadele ediyor. Bu acı olayın ardından, baba aynı silahla yaşamına son verdi. Polis ekipleri, olay yerine giderek geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Kadına şiddet son bulmuyor. Bu kez şiddetin adresi Afyonkarahisar. Emirdağ'da Yeni Kacerli Mahallesi'nde yaşanan korkunç bir olayda, Seydi Aktan isimli bir şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Satı Aktan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Seydi Aktan, eşine ateş etti.

Olayın tanığı olan ve kavgayı ayırmaya çalışan çiftin oğlu M.A. da ateşin isabet alması sonucu yaralandı. Seydi Aktan ise aynı silahla intihar ederek hayatına son verdi.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı anne ve oğlu hemen hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Satı Aktan hayatını kaybetti. Oğlu M.A.'nın tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri de olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, olayın tüm yönleriyle araştırılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN