Adıyaman'da acı olay: 14 yaşındaki çocuk kendini astı

Adıyaman'da acı olay: 14 yaşındaki çocuk kendini astı

Adıyaman'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan 14 yaşındaki bir kız çocuğu, evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Adıyaman'da 14 yaşındaki bir kız çocuğu kendini asarak hayatına son verdi. Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. 14 yaşındaki B.T., henüz belirlenemeyen bir nedenle intihar etti. Olay, kızlarının asılı halde bulunduğunu gören yakınları tarafından fark edildi. Durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildiren aile üyeleri, acil olarak yardım çağırdı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, maalesef genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise olayın detaylarını araştırmak üzere incelemelerde bulundu. Çocuğun cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Adıyaman Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Kız çocuğunun ani ölümü, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu. Olayın nedeni hakkında henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, yetkililerin detaylı incelemeleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN