Adanalılar yapıyor resmen yok satıyor! Bu zamana kadar yediklerinizi unutun: Hem serinletiyor hem vitamin depoluyor

Adanalılar yapıyor resmen yok satıyor! Bu zamana kadar yediklerinizi unutun: Hem serinletiyor hem vitamin depoluyor

Adanalılar tarafından yapılan bu dondurma resmen yok satıyor. Lezzetiyle diğer dondurmalara taş çıkaran bu dondurma size daha önce yediklerinizi unutturacak bir lezzete sahip. Öyle ki Adanalıların bu özel tarifi hem serinletiyor hem vitamin depoluyor. İşte dillere destan olan o dondurma…

Adana'da keçi sütlü ballı bademli dondurma, doğal yöntemlerle üretilerek hem sağlıklı hem de lezzetli bir tatlı seçeneği sunuyor. Kentte uzun yıllardır 36 şubeyle faaliyet gösteren Tatlıcı Köse, yerel üretime ve sürdürülebilir tarıma büyük önem veriyor. Doğal yöntemlerle yetişen keçilerin sütü kullanılarak hazırlanan bu dondurmalar, taptaze ve hijyenik şartlarda sofralara ulaşıyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMA BAĞLI ÜRETİM

Tatlıcı Köse, keçi sütlü ballı bademli dondurma üretiminde sürdürülebilir tarım prensiplerine bağlı kalıyor. Hijyenik şartlarda üretilen dondurmalar, yaz sıcaklarının da vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Bu dondurma, doğal yöntemlerle elde edilen keçi sütü, bal ve özenle seçilmiş bademlerle hazırlanıyor.

adanada-keci-sutlu-balli-bademli-dondurma-001.jpg

SAĞLIKLI İÇERİĞE SAHİP DONDURMA

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Tatlıcı Köse İcra Kurulu Başkanı Muhammet Karahan, dondurmanın yüksek kaliteli keçi sütü, doğal bal ve bademlerin birleşimiyle oluştuğunu belirtti. Karahan, şunları söyledi: "Dondurmamızın temelini oluşturan keçi sütü ve bal her şeyiyle doğallığını koruyor. Bal ve bademin buluşması ile sağlıklı bir lezzet ortaya çıkıyor. Bu lezzet buluşması yaz kış vazgeçilmezlerden biri oluyor. Keçi sütlü ballı bademli dondurmamız içerisindeki keçi sütü sayesinde probiyotik açıdan zengin ve yüksek kalsiyum içermektedir. Keçi sütü, A, B2, C ve D vitaminleri ile magnezyum, fosfor gibi mineraller açısından da zengindir."

adanada-keci-sutlu-balli-bademli-dondurma-1-001.jpg

YAZ KIŞ TÜKETİM İMKANI

Tatlıcı Köse'nin ürettiği keçi sütlü ballı bademli dondurma, probiyotik özelliği ve zengin vitamin ve mineral içeriği ile sadece yaz aylarında değil, yıl boyunca sağlıklı ve lezzetli bir tatlı alternatifi sunuyor. Adana’nın bu doğal tatlısı, hem sağlık hem de lezzet arayanların favorisi olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN