72 kişiye mezar olmuştu... İsias Otel davasının 4’üncü duruşması başladı

72 kişiye mezar olmuştu... İsias Otel davasının 4’üncü duruşması başladı

Adıyaman'da 6 Şubat depremleri sırasında yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel davasının 4. duruşması, Adıyaman Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. Duruşmaya KKTC Başbakanı Ünal Üstel, otel enkazında hayatını kaybedenlerin aileleri katıldı.

Adıyaman’da 6 Şubat depremleri sırasında yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel ile ilgili davanın 4. duruşması Adıyaman Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.

Duruşmaya, KKTC Başbakanı Ünal Üstel, otel enkazında hayatını kaybedenlerin aileleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Duruşma öncesinde, kaybettikleri yakınlarının pankartlarını taşıyan aileler, Adıyaman Adliyesi önünde gözyaşlarına hakim olamadı.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, "Bu dava sadece bizim için değil, gelecek nesiller için bir umut ışığıdır. Hep birlikte adaleti sağlayana dek mücadele edeceğiz" dedi.

KKTC Başbakanı Ünal Üstel ise yaptığı konuşmada, "6 Şubat'ta yaşanan asrın felaketinde İsias Otel'de 75 vatandaşımızı ve 35 evladımızı kaybettik. Adaletten beklentilerimiz var. İsias davasından çıkacak kararın tüm Türkiye’ye örnek olması için buradayız" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN