40 TL'ye dolu dolu menü! İstanbullular uygun fiyata karnını doyuruyor: 7 Eylül İBB Kent Lokantaları menüsü

40 TL'ye dolu dolu menü! İstanbullular uygun fiyata karnını doyuruyor: 7 Eylül İBB Kent Lokantaları menüsü

İstanbulluların uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek yemek istediğinde tercih ettiği adres! 40 TL’ye dolu dolu menü İstanbulluları bekliyor. İşte 7 Eylül İBB Kent Lokantaları menüsü...

İstanbul’da yaşayan vatandaşlar için hem lezzetli hem uygun fiyatlı hem de sağlıklı yemekleri uygun fiyata yemek mümkün. İBB Kent Lokantaları, uygun fiyatlı ve kaliteli yemek seçenekleriyle şehrin farklı noktalarında hizmet vermeye devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kent Lokantaları, 7 Eylül 2024 tarihinde sunacağı menüyle İstanbullulara uygun fiyatlı ve besleyici bir yemek seçeneği sunuyor. 40 TL’ye sunulacak olan menü hem lezzet hem de doyuruculuk açısından oldukça zengin.

7 EYLÜL İBB KENT LOKANTALARI MENÜSÜ

  • Sultan Çorba
  • Rosto Köfte
  • Bulgur Pilavı
  • Meyve
  • Ekmek ve Su

Toplam 879 kcal enerji sağlayan bu menü hem ekonomik hem de besleyici bir seçenek arayan İstanbullular için ideal bir tercih olarak sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN