30 Ağustos'ta görkemli kutlama: Türk Yıldızları Anıtkabir semalarında

Akrobasi timi Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen törenin ardından saygı uçuşu gerçekleştirdi. Saat 18.00'de Mogan Gölü üzerinde de bir gösteri uçuşu gerçekleşecek.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın gururu Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen tören sonrası gökyüzünde muhteşem bir şölen sundu.

9939013.jpg

Anıtkabir semalarında Türk bayrağını dalgalandıran Türk Yıldızları, gerçekleştirdiği gösteriyle tüm Türkiye'yi coşkuyla bir araya getirdi. Pilotların kusursuz uyumu ve jet uçaklarının gökyüzünde sergilediği akrobatik manevralar, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

9939130.jpg

Türk Yıldızları, saat 18.00'de Mogan Gölü üzerindeki gösteri uçuşuyla Zafer Bayramı çerçevesindeki uçuş faaliyetlerini tamamlayacak.

9939133.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN