17 yaşındaki Arda'dan saatlerdir haber alınamıyor

17 yaşındaki Arda'dan saatlerdir haber alınamıyor

Antalya'da dün akşam 18.00'de evden çıkan 17 yaşındaki Arda Ak'tan saatlerdir haber alınamıyor. Arda, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu ekipleri ve mahallenin gençleri tarafından aranmasına rağmen bulunamadı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, 17 yaşındaki Arda Ak, dün akşam saat 18.00'de evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi, endişe içinde oğullarından gelecek iyi haberi bekliyor.

whatsapp-image-2024-10-05-at-10-40-15.jpeg

Doğançam Mahallesi'nde yaşayan Arda Ak’ın kaybolması üzerine aile, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na başvurarak kayıp ihbarında bulundu.

Jandarma ekipleri ve mahalle gençleri, gencin bulunması için seferber olmuş durumda, ancak şu ana kadar herhangi bir ize rastlanamadı.

Ailesi, Arda’yı gören veya yerini bilenlerin en yakın jandarma veya polis birimine ihbarda bulunmalarını insaniyet namına talep etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN