Şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu yeniden baba oluyor

Şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu yeniden baba oluyor

Şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu 2,5 ay sonra yeniden baba olmaya hazırlanıyor. Hollandalı eşi Julia Looman 6,5 aylık hamile. Kenan oğluna 'Amir' adını vereceğini söyledi.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, yeniden baba olacağını müjdeledi.

Adını 'Amir' koyacak

Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Hamza, Mayıs 2015'te beyin kanaması geçirmiş, 2 ay komada kaldıktan sonra da 26 Temmuz 2015'te ölmüştü. Kenan Sofuoğlu 2,5 ay sonra yeniden baba olacak. Hollandalı eşi Julia Looman 6,5 aylık hamile. Kenan oğluna 'Amir' adını vereceğini söyledi.

TOÇEV'in 'Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları' projesine üç ünlü isim daha destek verdi. Yıldız sporcular ile ünlü müzisyenleri 9 Şubat'ta TİM Maslak Show Center'da aynı sahnede buluşturacak olan projeye; Arda Turan, Nuri Şahin ve Kenan Sofuoğlu da dahil oldu. Futbol kariyerlerini yurt dışında sürdüren Turan ile Şahin, 9 Şubat'taki geceye katılamayacak. Ancak iki ünlü futbolcu, yaptıkları bağışlarla TOÇEV'in Öğrenim Merkezi'nin yapımına katkı sağladı.

16-01/19/ekran-resmi-2016-01-19-105602.pngKenan Sofuoğlu ve Hollandalı eşi Julia Looman / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Hamza'nın ismi yaşayacak

Milli motosiklet sporcusu Kenan Sofuoğlu ise vakfa destek için Mustafa Ceceli ile düet yapacak. Sofuoğlu ayrıca, kaybettiği oğlu Hamza adına vakfa bağışta bulundu. Sofuoğlu, "Meleğimizin adının çocuklara hizmet edecek bir merkezde yaşaması bize tarifsiz duygular yaşatıyor" dedi. Barcelona'da forma giyen Arda Turan, "9 Şubat'ta sahnede olmayı çok isterdim ama yoğun programım buna engel oldu. Kalbim, projeyi yürüten Mehmet Topal ve tüm dostlarımla birlikte" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN