Acılı işlemlere gerek kalmıyor! Saniyeler içinde çıkık omzu tedavi etti

Yerinden çıkan omzu tedavi edilirken çekilen acıları unutun! Uzman isim saniyeler içinde acısız bir şekilde tedavi etti. İşte o anlar...

Omuz çıkığı tedavisi, artık uzun ve acılı süreçler gerektirmiyor! Uzman Dr. Ayşegül İşlek, omzu çıkan bir hastasını saniyeler içinde tedavi ederek dikkat çekti. Bu başarılı anları sosyal medya hesabından paylaşan Dr. İşlek, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Dr. Ayşegül İşlek, omuz çıkığı tedavisinde uyguladığı özel masaj tekniği ile hastalarının acısını hafifletirken tedavi süresini de minimuma indiriyor. Bu yenilikçi yöntem sayesinde, hastalar uzun ve sancılı işlemlerden kurtularak hızla sağlıklarına kavuşuyor. Dr. İşlek'in sosyal medyada paylaştığı videoda, omzu çıkan hastasını sadece birkaç saniye içinde masaj yaparak tedavi ettiği anlar izleyicilerle buluşuyor.

Bu paylaşım, hem sağlık camiasında hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi, Dr. İşlek'in bu başarılı tedavi yöntemini öğrenmek ve uygulamak için kendisiyle iletişime geçti. Omuz çıkığı tedavisinde devrim niteliği taşıyan bu masaj tekniği, hem hastaların hem de sağlık profesyonellerinin ilgisini çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN