Rusya: Bize hava sahası ihlaliyle ilgili bilgili verilmedi

Rusya: Bize hava sahası ihlaliyle ilgili bilgili verilmedi

Rusya Dışişleri Bakanlığı, bir Rus uçağının Türk hava sahasını ihlal etmesinden sonra Dışişlerine çağrılan Rus Büyükelçisi'ne "bilgi verilmediğini" söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Bilgi Departmanı, Türkiye'nin, Ankara Rusya Büyükelçiliği'ne Rus Su-34 uçağının Türk hava sahasını ihlal ettiğine ilişkin hiçbir veri sunmadığını öne sürdü.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'ne Rus uçağının Türk hava sahasını ihlal ettiğine ilişkin hiçbir veri veya malzeme sunulmadı. Türkiye'nin bu konudaki açıklamaları diplomatik olarak konuşmak gerekirse gerçekleri yansıtmıyor" denildi.

Daha önce Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'ihlale ilişkin tüm bilgi ve detayları' Rusya'yla paylaştıklarını söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN