PKK'lı Cemil Bayık: Ankara saldırısı misilleme olabilir

PKK'lı Cemil Bayık: Ankara saldırısı misilleme olabilir

Başbakan Davutoğlu, Ankara'daki 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının PKK-YPG işbirliği ile gerçekleştirildiğini duyurdu. Bu açıklamanın ardından PKK'nın Kandil'deki elebaşılarından Cemil Bayık, 'misilleme yapılmış olabilir' diyerek saldırıyı üstlendi.

Terör örgütü PKK, Ankara'da TSK personelini taşıyan servisleri hedef alan ve 28 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin yaralandığı saldırıyı PKK üstlendi.

KCK Yürütme Konseyi Eş Başkanı Cemil Bayık, "Bu eylemi kimler yapmıştır bilemiyoruz. Ama daha önce Kürdistan'daki katliamlara misilleme olarak bu tür tepki eylemleri yapanların olduğunu biliyoruz. Herhalde eylemi yapanlar yakında niye yaptıklarını açıklarlar" dedi. 

Küstah tehdit

Küstah sözlerini sürdürüren terör örgütü elebaşı Bayık, PKK'ya yönelik operasyonların sürmesi halinde metropollerin savaş alına haline getirileceği tehdidinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN